GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ

2022 Özel Yetenek Sınavları Sonuçlar

Özel Yetenek Sınav Sonuçları ilan edilmiştir.

Başarı durumunuzu buraya tıklayarak ekteki listelerden kontrol edebilirsiniz.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında isim soyisim ve kimlik numarası bilgileri sınırlı olarak yayımlanmıştır, lütfen dikkatlice inceleyiniz.

Listelerde "Asil" olarak yer alan adaylar kesin kayıt hakkı kazanmıştır;

Çevrimiçi kayıt yaptırmak isteyenler, 20-24 Ağustos 2022 tarihleri arasında saat 23:00'a kadar kayıtlarını comugsf@gmail.com e-mail adresine aşağıda belirtilen belgeleri göndererek yapabilirler. Çevrimiçi kayıt yapan adayların kayıt onay durumu e-mail üzerinden cevaplanacaktır.

Çevrimiçi kayıt için istenen belgeler;

- Kayıt dilekçesi (ekte yer almaktadır, eksik bilgi içeren veya imzasız olan dilekçeler geçersiz sayılacaktır, lütfen dikkatlice doldurunuz)

- Vesikalık fotoğraf

Yüzyüze kayıt yaptırmak isteyen adaylar, ilk iş günü olan 22 Ağustos 2022 itibari ile 24 Ağustos 2022 saat:16:30'a kadar Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci İşlerine gelerek şahsen kayıtlarını yapabilirler.

Yüzyüze kayıt için istenen belgeler;

- Dört adet vesikalık fotoğraf

- Kimlik belgesi fotokopisi

Kontenjanlarda boşluk kalması halinde aşağıda belirtilen tarihlerde yedek listeler ilan edilecektir.

Kayıt Takvimi

Kesin Kayıtlar

20 - 24 Ağustos 2022

1. Yedek Liste İlanı ve Kesin Kayıt

26 - 28 Ağustos 2022

2. Yedek Liste İlanı ve Kesin Kayıt

30 - 31 Ağustos - 01 Eylül 2022

3. Yedek Liste İlanı ve Kesin Kayıt

03 - 05 Eylül 2022

4. Yedek Liste İlanı ve Kesin Kayıt

07 - 09 Eylül 2022

Detaylı bilgi için fakülte sayfamızı ziyaret ediniz.