2022 Özel Yetenek Sınavları Sonuçları - 2. Ek Yerleştirme

Güzel Sanatlar Fakültesi 2022 Özel Yetenek Sınavları sonucu boş kalan kontenjanlar için Ek Yerleştirmeler yapılacaktır.

2. Ek Yerleştirme Listeleri ilan edilmiştir.

Listelerde 2. Ek Yerleştirme / Kesin Kayıt Hakkı kısmında yer alan adaylar kayıtlarını yaptırabilirler.

Çevrimiçi kayıt yaptırmak isteyenler, 28 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında, en geç 30 Eylül Cuma günü saat 12:00'a kadar kayıtlarını comugsf@gmail.com e-mail adresine aşağıda belirtilen belgeleri göndererek yapabilirler. Çevrimiçi kayıt yapan adayların kayıt onay durumu e-mail üzerinden cevaplanacaktır.

Çevrimiçi kayıt için istenen belgeler;

- Kayıt dilekçesi (ekte yer almaktadır, eksik bilgi içeren veya imzasız olan dilekçeler geçersiz sayılacaktır, lütfen dikkatlice doldurunuz)

- Vesikalık fotoğraf

Yüzyüze kayıt yaptırmak isteyen adaylar28 - 30 Eylül 2022 tarihlerinde mesai saatleri içerisinde, en geç 30 Eylül Cuma günü saat:12:00'a kadar Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci İşlerine gelerek şahsen kayıtlarını yapabilirler.

Yüzyüze kayıt için istenen belgeler;

- Dört adet vesikalık fotoğraf

- Kimlik belgesi fotokopisi

Her adayın yalnızca 1 kayıt hakkı vardır ve bir bölüme kayıt yaptıran aday diğer listelerden çıkartılır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde adayların ad soyad ve kimlik numarası bilgileri kısmen gizlenerek ilan edilmiştir. Lütfen bilgilerinizin eşleştiğinden emin olarak başarı sıranızı kontrol edin.

1214-grafik-tasarimi-2-ek-liste.pdf