6. Uluslararası Polonya Lublin Poster Bienali'nde Bölüm Başkanımız Doç. Didem Çatal'ın Başarısı

6. Uluslararası Poster Bienali Lublin, Polonya - 2023 Yarışma Sonuçları Açıklandı.

Bienal, grafik tasarımcılar, yaratıcı profesyoneller ve öğrenciler için çalışmalarını sergileme ve uluslararası poster tasarımcıları topluluğuyla diyalog ve fikir alışverişi oluşturma amacıyla bir platform görevi üstlenmektedir.

Bu yıl bienalin odak noktası, 2021'den 2023'e kadar olan afiş sanatının incelenmesidir. Yarışmaya yaklaşık 3000 eser sunulmuş ve Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Didem Çatal'ın 'Ouzhou' adlı afişi "Profesyonel Sanatçılar" kategorisinde sergilenmeye hak kazanmştır.

Değerli hocamızı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Lublin'deki Güzel Sanatlar Enstitüsü ve Maria Curie-Skłodowska Üniversitesi tarafından düzenlenen sergi, 17 Mayıs 2023 - 8 Ekim 2023 tarihleri arasında Lublin'deki Kültürler Buluşması Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Bu sergi, poster sanatına ilgi duyan herkes için ilham verici bir deneyim olacaktır.