Trakya'dan Troya'ya Uluslararası Poster Sergisi

.

Bulgaristan Sofia St. Kliment Ohridski Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü iş birliğiyle gerçekleştirilen “Trakya'dan Troya'ya Uluslararası Poster Sergisi" her iki üniversitenin  öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşmiştir. Sergilenen posterler, Bulgaristan ve Türkiye sınırları içerisinde keşfedilen Antik Trakya ve Antik Troya sanat eserlerinden esinlenerek hazırlanmıştır. Yürütücülüğünü Prof. Dr. Laura Dimitrova ve Doç. Didem Çatal’ın üstlendiği proje, sanal sergi ve video tanıtımı olarak hayata geçirilmiştir.

Sergi https://artinitiativesproject.com/thrace-to-troy

Sergi Katılımcıları

• Assoc. prof. Snezhina Biserova, PhD, Sofia University "St. Kliment Ohridski"
  • Assoc. Prof. Didem Çatal, PhD, Onsekiz Mart University, Canakkale, Turkey