Troya Müzesi Ziyareti

2021-2022 eğitim - öğretim dönemi bahar yarıyılında fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü, Sergileme Tasarımı dersi kapsamında dersin hocası Doç. Dr. Seyhan Boztepe ve öğrencilerimiz Troya Müzesi'ni uzmanlar eşliğinde gezdiler. Burada Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Jülide İskenderoğlu ile de sohbet etme fırsatı bulan ekip sonrasında birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Opet Tevfikiye Arkeoköy ile Çıplak Etnoköy'ü gezen öğrencilerimiz, Troya kazı başkanı Prof. Dr. Rüstem Aslan'dan bilgiler aldıktan sonra Troya Ören Yeri'ni de ziyaret ettiler ve müzede fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü eski mezunlarından Ülkü Sönmez'in yönetmenliğini yaptığı film gösterimine katılarak Troya temalı programı tamamladılar.