"Üniversite Öğrencileri El Ele Sıfır Atık Yeşil Kampüse" afiş tasarım yarışmasında öğrencilerimizin başarısı

.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı Projesi kapsamında düzenlenen "Üniversite Öğrencileri El Ele Sıfır Atık Yeşil Kampüse" afiş tasarım yarışmasının sonuçları açıklandı!

Sıfır atığın önemi ve doğanın korunması ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen projenin yarışma bölümüne; 32 Üniversitenin katılım sağlaması ile 277 lisans, 66 ön lisans, 44 yüksek lisans ve 17 adet doktora/sanatta yeterlik programından toplamda 404 başvuru yapıldı.

Öğrencilere açık olan yarışmada Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nden Beyza Kumbasar 3., Akın Minare 6. ve Ayşenur Özbey 8. oldu.

Öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz!

Haberin devamına buradan ulaşabilirsiniz.