“Gogo Design Studio” Tasarım ve Konsept Süreçleri Çalıştayı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Matmazel ve GOGO Design Studio firmalarını temsilen GOGO Design Studio kurucusu Görkem Hekimoğlu, Fakültemiz Tekstil ve Moda Tasarımı ve Grafik Tasarımı öğrencilerine yönelik bir çalıştay düzenledi. Gerçekleştirilen çalıştayda öğrenci gruplarına firmanın tasarım ve konsept süreçlerine dair bilgiler verildi. ÇOMÜ GSF, Matmazel ve GOGO Design Studio arasında gerçekleştirilecek ambalaj ve çanta tasarımı iş birliğine yönelik işbirliği projesi öğrencilerimize duyurularak proje hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği bu etkinliğe öğrencilerin yanı sıra Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kenan Saatçıoğlu, Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyeleri Doç. Deniz Kürşad ve Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Tunç, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğretim üyeleri ve öğretim elemanları Doç. Dr. Gülşah Polat, Dr. Öğr. Üyesi Minara Guliyeva Jamsidi, Öğr. Gör. Şule Günal ve Öğr. Gör. Gholamreza Taheri katılım sağladı. Bu güzel etkinlik için dış paydaşımız olan Matmazel ve GOGO Design Studio firmalarına ve bu firmaları temsilen fakültemize ziyaret gerçekleştiren Sayın Görkem Hekimoğlu’na Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak teşekkürlerimizi iletiriz.