Grafik Tasarımı Bölümü Dış Paydaş Toplantısı

26 Eylül 2023 tarihinde Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanları ve bölüm kalite öğrenci temsilcisi ile bölüm başkanlığı ofisinde bölüm akademik kurulu toplantısı yapılmıştır. Toplantının ardından Gogo Design Studio ve Gogo Akademi’nin kurucusu/yaratıcı direktörü Görkem Hekimoğlu ile, ardından TEAMS programı üzerinden Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şeref Kocaman ile dış paydaş toplantıları yapılmıştır.

Toplantı gündemini bölüm SWOT analizi kapsamında yapılabilecek iyileştirmeler ve ders planında yer alabilecek seçmeli dersler üzerine görüş ve öneriler oluşturmuştur. Toplantı, yeni dönemde birlikte yapılabilecek bilimsel ve sanat içerikli etkinlik önerilerinin paylaşılması ile sona ermiştir.