Grafik Tasarımı Bölümü Pemode Gezisi

14 Kasım 2022 tarihinde saat:10.30’da bölümümüz “Grafik Tasarımı III” (2. Sınıf) dersi ve “Bilgilendirme Tasarımı” (3. Sınıf) dersleri kapsamında dersi alan öğrencilerimiz ile Çanakkale OSB’de bulunan PEMODE MOB. İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.’ne, kurumsal kimlik ve bilgilendirme tasarımı konusunda saha çalışması gözlemi için gezi yapılmıştır. Firma yetkilileri öğrencilerimize kurumsal çalışma stratejisi ve grafik tasarım kapsamında yaptıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirme yapmıştır. Grafik Tasarımı Bölümü akademisyenleri Öğr. Gör. Dr. Özlem UYAN ve Arş. Gör. Kaan KAYA’nın düzenlediği gezi, öğrencilerimizin profesyonel iş yaşamı konusunda fikir kazanmalarını sağlamış, firma ile Staj bağlantısı da kurulmuştur.