ULUSLARARASI "Algılar II - Bitkiler" SERGİSİ / INTERNATIONAL “PLANT - PERCEPTIONS ll” EXHIBITION İKİNCİ EDİSYONU ENDONEZYA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Polonyadaki  Kielnarowa'daki UITM Kampüsünde 09-25 Mayıs 2022 tarihleri arasında sergilenen Uluslararası "Algılar II - Bitkiler" sergisinin ikinci edisyonu Endonezya'nın Tangerang şehrinde 14 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Bu sergiye 13 ülke üniversitesinden 100 öğrenci ve 19 öğretim görevlisi katılmıştır.  Uluslararası "Algılar II - Bitkiler" Sergi Ana Küratörü Dr. Patrycja Longawa ve Endonezya'daki sergiyi hazırlayan Irwan Harnoko'ya çok teşekkür ederiz.

Türkiye proje temsilciğilini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Didem Çatal’ın üstlendiği projeye, Grafik Tasarımı bölümü öğrencilerimiz Akın Minare, Harun Ergün, Furkan Bera Çimen, Oğuzhan Eren, Ezgi Yıldız, Fatma Mengeş katılmıştır.

Proje, Uluslararası Grafik Tasarım Organizasyonu (Worldwide Graphic Designers "WGD") iş birliğiyle desteklenmiştir.

Sergide yer alan üniversiteler;

Bilgi Teknolojisi ve Yönetimi Üniversitesi - Polonya (organizatör)

Pradita Üniversitesi - Endonezya

Kyonggi Üniversitesi - Güney Kore

Wuhan Politeknik Üniversitesi - Çin

Universidad UTE - Ekvador

Universidad de Santander UDES - Kolombiya

Fundación Universitaria Comfenalco Santander - Kolombiya

Magyar Képzőművészeti Egyetem - Macaristan

Dubai'deki Emirates'teki Amerikan Üniversitesi - Birleşik Arap Emirlikleri

Süleyman Demirel Üniversitesi - Türkiye

Universidad Autonoma Aguascalientes - Meksika

Fazili Sanat Okulu - İran

Arta Sanat Okulu - İran

Uluslararası Balkan Üniversitesi (IBU) - Makedonya

Chung Yuan Hristiyan Üniversitesi - Tayvan

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi - Türkiye

The second edition of the International "Perceptions II - Plants" exhibition, which was exhibited at the UITM Campus in Kielnarowa, Poland, between 09-25 May 2022, was exhibited on December 14, 2022 in Tangerang, Indonesia. 100 students and 19 lecturers from 13 countries' universities participated in this exhibition. International "Perceptions II - Plants" Exhibition Main Curator Dr. Many thanks to Patrycja Longawa and Irwan Harnoko, who prepared the exhibition in Indonesia.

Turkey project representative Çanakkale Onsekiz Mart University Faculty of Fine Arts Graphic Design Department Head Assoc. Dr. Our Graphic Design students Akın Minare, Harun Ergün, Furkan Bera Çimen, Oğuzhan Eren, Ezgi Yıldız, Fatma Mengeş  participated in the project undertaken by Didem Çatal.

The project was supported in cooperation with the International Graphic Design Organization (Worldwide Graphic Designers "WGD").

Universities in the exhibition;

University of Information Technology and Management - Poland (organizer)

Pradita University - Indonesia

Kyonggi University - South Korea